Wintersluiting

Watts Insulation NV sluit zijn deuren van 26/12/2016 tot en met 2/01/2017. De eerste zendingen zijn voorzien vanaf 4/01/2017.

Wij wensen u fijne feestdagen en een goede start van het nieuwe jaar.

 

Het Watts Insulation-team

Donderdag, December 22, 2016
Verhuis Microflex Rotselaar

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we zijn verhuisd naar een nieuw pand gelegen in Aarschot. Wij blijven tot uw beschikking vanuit ons nieuw adres:
Nieuwlandlaan 321B
3200 Aarschot
Alle overige contactgegevens blijven ongewijzigd, website, telefoon, fax en e-mail.

Dinsdag, Juni 16, 2015
Nieuwe website and search engine catalogus

Watts Belgium presenteert zijn nieuwe volledig responsieve website met integratie van een zoekmachine voor de productcatalogus.

Dinsdag, Februari 10, 2015
Verhuis productieafdeling

2015 werd alvast goed gestart. Het productieteam van Italië ging aan de slag met de nodige ondersteuning van onze Belgische expertise.

Dinsdag, Februari 10, 2015
Bois Energie 2016

 

"Een uniek evenement
Het is het enige evenement in Frankrijk die alles van houtenergie bij elkaar brengt onder een dak (binnenruimte) en onder dezelfde hemel (buitenruimte), waardoor het het uitwisselingspunt wordt van referenties voor de hele sector.

Gewijd aan houtenergie
Bois Energie zelf is al sinds 1998 uitsluitend gewijd aan hout energie en was op het moment van haar oprichting de eerste internationale beurs van de sector. In een omgeving die groene energie bevordert, komen bezoekers met een specifiek doel of om een project voor ogen naar de beurs, waar een kwaliteitsvolle dialoog met de exposanten gegarandeerd wordt.

Venster naar Europa
Ongeveer 350 bedrijven uit 20 Europese landen bieden een overzicht van de laatste ontwikkelingen en geavanceerde houtenergie in Europa, waardoor Bois Energie de uitgelezen plaats is voor een inventarisatie en het vaststellen van toekomstige trends."

Bron: www.boisenergie.com

Zondag, Maart 15, 2015
Biogaz Europe 2016

"Biogas Europe, het belangrijkste evenement voor de Franse biogassector, is aan zijn zesde editie toe. Deze vindt plaats van 27 tot 28 januari 2016 in Nantes.

Meer dan 250 exposanten en vertegenwoordigde bedrijven én 4.000 internationale experten worden verwacht waaronder professionals op het gebied van energie en vervoer, boeren, agrariërs, politici, lokale gemeenschappen.

Gewijd aan biogas

Sinds haar oprichting in 2010, Biogas Europa als doel de Franse markt voor biogas jaar na jaar te doen groeien.

De exclusieve focus op vergisting en biogas maakt vruchtbare uitwisselingen met gekwalificeerde bezoekers mogelijk. Bovendien kunnen ze alle contacten leggen voor de uitvoering van projecten met biogas, met bijvoorbeeld leveranciers van sleutelklare installaties, adviesbureaus, leveranciers van onderdelen, gasmotoren en verwarmingssystemen, bioCNG (compressed natural gas), financiers, verzekeraars en energiebedrijven."

Bron: www.biogaz-europe.com

Woensdag, Januari 27, 2016
NextGen 2015 (7-8th October)

NextGen staat bekend als de beurs om informatie te delen, oplossingen te vinden en zaken te doen met als doel oplossingen te creëren voor schonere, betrouwbare en kostefficiënte energie.

NextGen focust zich op biomassa, biogas, zonne-energie, WKK, KWO, brandstofcellen op waterstof en energieopslag. Dit maakt het een van de belangrijkste evenementen van het jaar om klanten, van kleine landeigenaars tot grote ondernemingen met meerdere vestigingen, te ondersteunen bij het nemen van beste beslissing, betreffende hun energieproductie en –voorziening.

Bezoek Watts Industries UK en kom meer te weten over Microflex aan stand B25.

Woensdag, Oktober 7, 2015
ISH 2015

ISH – De toonaangevende internationale beurs voor de badkamerbeleving, bouw, energie, airconditioningstechniek en hernieuwbare energie – is de grootste tentoonstelling wat de combinatie van water en energie betreft. Gaande van solide sanitaire oplossingen, innovatief badkamerdesign en energie-efficiënte verwarmingstechnieken gecombineerd met hernieuwbare energie tot milieuvriendelijke airconditioning, koeling- en ventilatietechnieken, worden op deze wereldbeurs alle aspecten van toekomstgerichte bouwoplossingen belicht.
Meer dan 2400 marktleiders uit binnen- en buitenland stellen op ISH hun nieuwe producten, technologieën en oplossingen aan de wereldmarkt voor. Gedurende vijf dagen bezoeken medewerkers van installatiebedrijven, groothandelaars, architecten- en ingenieursbureaus, servicebedrijven, openbare diensten en universiteiten het volledig bezette Messe Frankfurt‘s Exhibition Centre (250 000 m²). De grootste groep bezoekers van de ISH vertegenwoordigt de installateurs van sanitair, verwarming en airconditioning.
De grootste beurs in de sector vond meer dan 50 jaar geleden voor de eerste keer plaats. Het was het begin van een succesverhaal van meer dan vijf decennia in het teken van groei en continuïteit.

Dinsdag, Februari 10, 2015